mandag 8. mars 2010

Fremtiden?

For at de unge skal kunne oppleve å være like stolte av byen som generasjonene før dem må byen utvikles til å bli noe mer enn bare en stille fortid.

Når jeg ser på det å bygge hotell i denne byen er det åpenbart at det ikke bare handler om økonomi. Først og fremst er det opprettholdelsen av en liten by som er avhengig av turister for å kunne beholde sin posisjon i regionen og ikke minst sin identitet.

Mange prøver å finne en løsning på hvordan man kan drive et hotell hele året. Jeg er ikke så sikker på at løsningen ligger i å forandre forutsetningene for å kunne drifte et hotell. Da er det heller interessant å se på hvordan et hotell kan bli en del av byen hele året hvor hotellets drift forutsettes på grunn av behovet.

Om en ser på et mer fleksibelt bygg hvor både innbyggere og besøkende tar del, er det mulig dette kan bli ett steg i retnin av å knytte fortid til fremtid. Slik at Skudeneshavnerne også i fremtiden vil kunne få den bekreftelsen de trenger og turistene vil komme til å møte den levende byen de søker.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar