onsdag 14. april 2010

Rundt Havnafjellet

Check out this SlideShare Presentation:

workshop

torsdag: Gruppearbeidet på skolen torsdag og fredag var veldig bra. Vi var seks personer på gruppa: Laura, Johanne, Tove P, Johannes, Solvor(NTNU student) og meg. Startet dagen med en liten samtale i gruppen før alle gikk hver til sitt for å lage noen klargjørende skisser eller modeller på prosjektet. 

Samlet igjen brukte vi ca. 30min på hver person hvor vi presenterte og diskutere hvert enkelt prosjekt. Etter denne runden bestemte vi oss for å lage enda klarere skisser til dagen etter. Istedenfor å lage nye skisser på sitt eget prosjekt valgte vi å klargjøre hverandres prosjekter. Alle tegnet dermed for den som satt til venstre for seg rundt boret.

mitt prosjekt tegnet av johanne

Fredag:
Vi startet med å presentere hverandres prosjekt for de to veilederene vi var tildelt(Sixten Rahlff og Imi Maufe). Alle presenterte veldig kort fra den skissen de hadde tegnet for hverandre. Etterpå fikk vi utdype problemstillingen mer og diskutert mye. Alle bidro godt og jeg følte vi klarte å holde fokus på de viktige problemstillingene som klargjorde hva vi jobbet med.

 (Hva er muligheten i prosjektet?)

Vi fikk i oppgave fra veilederene å tegne 2-20 skisser av det vi ønsket og formidle +50 ord som besriver prosjektet.



Dette holder jeg på med nå!